Wanneer jij fan bent van de klassieke Scandinavische stijl, dan kun je met het uniek schoenenlabel Anonymous Copenhagen jouw hart ophalen. Met de speelse en comfortabele ontwerpen geef jij iedere outfit net even iets extra’s. Bekijk snel het gehele assortiment aan Anonymous Copenhagen bij Kae.De Scandinavische esthetiek staat centraal

Het Deense merk Anonymous Copenhagen is opgericht in 2012 en is de afgelopen jaren ontzettend populair geworden doordat het een groot assortiment aan unieke en stoer klassieke schoenen biedt volgens Scandinavisch design gemaakt in Portugal. Daarnaast wordt ieder paar met liefde en vakmanschap ontworpen in Kopenhagen, waardoor je altijd verzekerd bent van een hoogwaardige kwaliteit en een duurzaam paar schoenen in huis haalt. Een echte win-win.

Anonymous Copenhagen bij Kae

Kae is al jaren verliefd op de authentieke Scandinavische kledingstijl. Niet voor niets vind je bij Kae mooie Scandi merken gecombineerd met de nonchalante Parijse stijl. Bovendien vind je bij ons niet alleen de mooiste schoenen, maar natuurlijk ook jassen en broeken van tientallen andere merken. Alles wat je nodig hebt om een complete outfit te maken.

Dit zeggen Kae's klanten

Snelle levering en fijne communicatie!

-  Steffi en Dichelle de Medjes

Geweldige deal!!! Zeer aardige eigenaar en goede sfeer ❤️ Ik kom graag terug

-  Evgenij Ertel