Ben jij op zoek naar kleurrijke kleding die comfortabel aanvoelt? Dan is het Deense kwaliteitsmerk Coster Copenhagen de perfecte keuze voor jou. Alle kledingstukken van dit merk worden namelijk niet alleen volgens de laatste modetrends gemaakt, maar ook fijne, duurzame, stoffen voor het ultieme draagcomfort. Bekijk snel het hele assortiment aan Coster Copenhagen bij Kae!Maak kennis met een Deens familiebedrijf

Het kledingmerk Coster Copenhagen is in 2012 opgericht door Pia Coster. Deze ambitieuze vrouw heeft meer dan twintig jaar ervaring in de mode-industrie en had al jaren voor ogen om een kledingmerk te beginnen waar iedere vrouw een outfit kan creëren. Uit deze gedachte werden er kledingstukken ontworpen die zich focust op comfort, een perfecte pasvorm en het gebruik van zachte en flexibele materialen. Niet voor niets staat Coster Copenhagen er al jaren om bekend dat het kledingstukken maakt waarin iedere vrouw zich vrij en comfortabel voelt. Vandaag de dag is Coster Copenhagen nog steeds een Deens familiebedrijf doordat Pia Coster werkt als het creatieve brein en haar man inmiddels de CEO.

Voel je iedere dag comfortabel met Coster Copenhagen

Geniet van iedere dag opnieuw van de speelse en onconventionele wijze waarop Coster Copenhagen de laatste modetrends op het gebied van kleur en pasvorm heeft vastgelegd. Bij het maken van ieder kledingstuk wordt elk klein detail meerdere malen omgedraaid en gekeerd, zodat er altijd een unieke expressie ontstaat. Daarnaast voorziet het Deense kledingmerk ieder kledingstuk van een sportieve, vrouwelijke en rauwe eigenschappen toe voor een ongekend minimalistische uitstraling. Door het gebruik van veelal zachte en flexibele stoffen word je tevens door Coster Copenhagen aangemoedigd om meerdere kledingstijlen met elkaar te combineren. Ga jij vandaag voor stoer, minimalistisch of glamour? Kae is jouw uniekeCoster Copenhagen verkooppunt online.

Dit zeggen Kae's klanten

Snelle levering en fijne communicatie!

-  Steffi en Dichelle de Medjes

Geweldige deal!!! Zeer aardige eigenaar en goede sfeer ❤️ Ik kom graag terug

-  Evgenij Ertel